Deze halfopen bebouwing van 60 vierkante meter werd met aandacht voor budget en ruimte heringericht door interieurarchitect Verbrugghe Christophe. Er werd eenheid gebracht in lijnvoering, materialen en kleuren, wat zorgt voor een open en luchtige indruk.

 

halfopen woninginrichting

Op de gelijkvloerse verdieping is de woonkamer, keuken, badkamer en bureau terug te vinden. Alle ruimtes staan in verbinding met elkaar en bestaan uit witte kleurtinten en eik.

 

witte design keuken


 

design badkamer
badkamermeubel

 

eiken trap


Inrichting koppelwoning - De bovenverdieping

witte slaapkamer

De zolderruimte werd omgetoverd tot gezellige slaapplaats. De bestaande dakstructuur werd behouden en de dakspanten werden industrieel wit gespoten.

witte slaapkamer

Het massief eiken lattenwerk aan de rechterzijde van het bed herbergt de berging en kleerkast.

 

Interieur Fotografie: Braem Philip

placeholder

Verbrugghe interieur

regio Izegem

MEER INFO OVER DIT BEDRIJF

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!