Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Ventilatie

Met de hulp van ventilatie zorg je voor gezonde en frisse lucht in de woning en heb je geen last van vochtproblemen en schimmelvorming. Ga je bouwen of grondig renoveren, dan ben je tegenwoordig zelfs verplicht om een mechanisch ventilatiesysteem te plaatsen. Een overzicht van de verschillende soorten ventilatie, premies en bijzonderheden van ventileren vind je hier.

ventilatie met warmteterugwinning

Ventilatie met warmteterugwinning

Dankzij ventilatie met warmteterugwinning koppel je een efficiënte ventilatie aan een hoog wooncomfort en lage energiekosten. In dit artikel lees je alles over de werking, prijs, voordelen, ... van dit ventilatiesysteem.
Lees artikel
ventilatiesysteem-d plaatsen

Ventilatiesysteem D

Ventilatiesysteem type D, ook wel balansventilatie genoemd, is een ventilatie waarbij zowel de aanvoer van verse lucht als de afvoer van vervuilde lucht mechanisch gestuurd wordt. Wat de voor- en nadelen zijn van een systeem D kom je hier te weten.

Lees artikel
ventilatie-c plaatsen

Ventilatiesysteem C

Het ventilatiesysteem C werkt op basis van een natuurlijk luchtaanvoer via roosters in ramen en muren. De afvoer van de lucht gebeurt mechanisch. Wat de voor- en nadelen zijn van een systeem C lees je hier.

Lees artikel
Buizen ventilatiesysteem - ventilatie

Ventilatie-installateur zoeken in jouw regio?

Om zeker te zijn van een correcte plaatsing en optimale werking van je ventilatiesysteem werk je best samen met een gespecialiseerde installateur. Deze kan je ook informeren over de verschillende mogelijkheden en adviseren bij het maken van de juiste keuze voor jouw situatie. Via de offerteservice ontvang je vrijblijvend offertes op maat van jouw project van installateurs die actief zijn in jouw regio. Zo kan je eenvoudig adviezen, prijzen, uitvoeringstermijnen, ... vergelijken.

Offertes ontvangen