badkamer behangen

Badkamer behang: Leuke eyecatcher voor de muren

Wil je wat meer pit brengen in je badkamer en ben je fan van opvallende of subtiele prints, dan is badkamer behang vast iets voor jou! Met hun vochtafstotende laag kan je er tegels mee vervangen. Een mooi acent voor achter het bad of lavabomeubel.

 

Vochtbestendig behang

Vochtbestendig behang is voorzien van een antibacteriële coating in vinyl. Deze vochtafstotende kunststof kan zonder problemen toegepast worden in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Sommige soorten zijn vooral spatwaterbestendig, andere behangsoorten zijn volledig vochtbestendig. Vraag dit goed na bij de behangwinkel en kies ook de geschikte lijm.

 

behangpapier badkamer
Shutterstock

 

badkamer met behang
Shutterstock

 

Verdelers van Badkamer behang

Graham&Brown heeft diverse soorten badkamer behang in zijn collectie maar ook de collectie “WET” van Wall & Deco mag gezien worden. Dit behang wordt geleverd met een speciale lijm en finishing waardoor het behang volledig vochtbestendig wordt. Je kan het eventueel over een bestaande tegelwand plakken. Wall & Deco produceert daarnaast ook een bijzonder sterk soort behang dat je zelfs buiten kunt gebruiken. Deze collectie heet: ‘Out System Outdoor 13’. 

Badkamer behangen?
Ontvang vrijblijvend offertes & vergelijk

 

Lees ook
Tips voor een tijdloze badkamer Tips voor een tijdloze badkamer Welk plafond in de badkamer? Welk plafond in de badkamer? Het kleinste kamertje inrichten: Tips en originele ideeën Het kleinste kamertje inrichten: Tips en originele ideeën Glazen douchewand: Mogelijkheden en inspiratie Glazen douchewand: Mogelijkheden en inspiratie Badkamertegels kiezen | Tips en praktische weetjes Badkamertegels kiezen | Tips en praktische weetjes Moderne badkamers: Inspiratie Moderne badkamers: Inspiratie badkamer renoveren tips en prijzen Tips voor het renoveren van de badkamer Badkamermeubel kopen: Tips en inspiratie Badkamer onder schuin dak Badkamer onder schuin dak: enkele inspirerende tips Een gietvloer in de badkamer Een gietvloer in de badkamer Mozaïek tegels in de badkamer Mozaïek tegels in de badkamer Regendouche kiezen: tips en inspiratie Regendouche kiezen: tips en inspiratie