Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Renoveren

Of het nu gaat om jouw volledige woning of enkel de keuken, badkamer, zolder, … Bij een renovatie komt heel wat kijken. Wat zijn de mogelijkheden? Hoeveel kost een renovatie? Waarop moet je zeker letten? Door wie laat je de renovatie best uitvoeren? … Je ontdekt het allemaal in deze rubriek.

renovatie gevel bekleding

Renovatie gevel: 4 mogelijkheden

Wat zijn de mogelijkheden voor de renovatie van je gevel? Dat hangt af van je wensen en je budget. In dit artikel ontdek je 4 mogelijke methoden om je gevel te renoveren: van reiniging tot isolatie. Lees snel meer!
Lees artikel
renovatie badkamer kosten

Renovatie badkamer

Een badkamer renovatie is een groot project met veel aandachtspunten. Op welke kosten mag je rekenen? En welk stappenplan volg je? Dit artikel is dé leidraad voor de renovatie van je badkamer.
Lees artikel
zolder verbouwing

Renovatie zolder

Wil je je zolder renoveren tot opslagruimte of woonruimte? Lees hier meer over hoe je dat doet, waar je op moet letten en wat de kosten zijn. Bekijk ter inspiratie ook enkele voorbeelden van zolderrenovaties.
Lees artikel
renovatie nieuw dak

Renovatie dak

Is je dak aan een renovatie toe? Afhankelijk van de staat van je dakconstructie en je persoonlijke wensen, heb je verschillende mogelijkheden. Welk type dak renovatie kies je? En wat kost een dakrenovatie? Je ontdekt het hier!
Lees artikel
renovatie kozijnen

Renovatie kozijnen

Zijn je kozijnen toe aan renovatie? Dan heb je 2 opties: je kozijnen volledig vervangen of alleen lokale beschadigingen wegwerken. Wat voor jou de beste keuze is, lees je in dit artikel!
Lees artikel
totaalrenovatie voor en na

Totaalrenovatie

Een totaalrenovatie vergt een uitgekiende voorbereiding, coördinatie en opvolging. Op wie kan je daarvoor een beroep doen? Hoe ziet het stappenplan van een totaalrenovatie eruit? En op welke prijzen mag je rekenen? Je leest het allemaal in dit artikel!
Lees artikel
renoveren

Aannemer / architect zoeken in jouw regio?

Op zoek naar een aannemer en/of (interieur)architect om de renovatie van je woning, badkamer, keuken, ... in goede banen te leiden? Via onze offerteservice ontvang je vrijblijvend offertes op maat van verschillende specialisten actief in jouw regio. Realisaties, prijzen en uitvoeringstermijnen vergelijken was nog nooit zo makkelijk.

Offertes ontvangen