Ga naar de inhoud

Soorten alarmsystemen en hun mogelijkheden

Alarmsystemen komen in heel wat uitvoeringen, mogelijkheden en prijzen. Een overzicht van de verschillende soorten alarmsystemen met hun vele opties en bijhorende prijs vind je hier terug.

LEES ARTIKEL

Online prijs aanvragen voor een alarmsysteem

Een professioneel alarmsysteem is een goede bescherming tegen inbraak. Op deze pagina kan je gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij verschillende bewakingsfirma's en erkende installateurs.

LEES ARTIKEL

Alarmsysteem bedrijf

Om je als ondernemer te beschermen tegen inbraak, is een alarmsysteem in jouw bedrijf geen overbodige luxe. Alles over de mogelijkheden, prijzen en waarop je moet letten, lees je hier.

LEES ARTIKEL

Korting voor inbraakbeveiliging

Overweeg je te investeren in inbraakbeveiliging? Dan is de kans groot dat je korting krijgt op je inboedelverzekering. Waar je moet aan voldoen om een korting te krijgen lees je hier.

LEES ARTIKEL

Een alarmsysteem kopen? Prijzenoverzicht

Een alarmsysteem werkt als waarschuwing voor en afschrikmiddel tegen ongewenste bezoekers. Maar welk systeem is geschikt voor jouw situatie en vooral, wat kost een alarminstallatie? Ontdek het hier.

LEES ARTIKEL

Brandalarm en inbraakbeveiliging in één systeem

Beveilig je tegen brand en tegen inbraak met een alarmsysteem dat een totaaloplossing aanbiedt. Klik hier voor meer informatie over de werking van een brandalarm en de integratie ervan in een alarmsysteem.
 

LEES ARTIKEL

Veiligheidsglas

Met veiligheidsglas kan je ramen en deuren beschermen tegen ramkraken en brutale inbraken in de woning. Veiligheidsglas is verkrijgbaar in drie uitvoeringen waarvan twee types specifiek gebruikt worden als inbraakbeveiliging.

LEES ARTIKEL

Een alarmsysteem laten plaatsen: Prijs & weetjes

Voor het installeren van een alarmsysteem kan je terecht bij verschillende beveiligingsfirma's en kleine installateurs. Welke mogelijkheden er zijn met hun bijhorende prijskaartje vind je hier terug.

LEES ARTIKEL

Het draadloos alarmsysteem en zijn vele mogelijkheden

Met een draadloos alarmsysteem kan je je woning of kantoor in een mum van tijd beveiligen zonder al te grote aanpassingswerken te moeten uitvoeren. Ontdek hier de mogelijke uitvoeringen en prijs van draadloze alarminstallaties.

LEES ARTIKEL

Camerabewaking

Dankzij camerabewaking kan je verdachte handelingen opsporen en achterhalen wie achter een diefstal of vandalisme zit. Camerabewaking ook een prima afschrikmiddel om potentiële dieven preventief tegen te houden.

LEES ARTIKEL

Soorten beveiligingscamera's en hun mogelijkheden

Om betwistingen met de verzekering, politie en dieven te voorkomen is een beveiligingscamera het meest efficiënte bewijs. Welke soorten beveiligingscamera's er bestaan en hun vele functies vind je hier terug.

LEES ARTIKEL

Inbraakwerende rolluiken

Inbraakwerende rolluiken zijn speciaal bedoeld om inbraak en schade door vandalisme te voorkomen. Ze hebben daarnaast een zonwerende functie en een isolerende werking. Er zijn verschillende typen inbraakwerende rolluiken voor zowel particulieren als bedrijven.

LEES ARTIKEL

 

Verhoog je gevoel van veiligheid met inbraakbeveiliging

We gaan het niet ontkennen, er zijn leukere manieren om geld uit te geven dan aan inbraakbeveiliging! Je moet er heel wat in investeren en hopelijk zal het zelden zijn dienst moeten bewijzen. Toch is investeren in inbraakbeveiliging geen overbodige luxe. De morele en financiële schade bij een inbraak lopen vele malen hoger op dan de prijs van inbraakwerende maatregelen.

 

Alarmsysteem met camera - inbraakbeveiliging© Shutterstock

 

 

Maximaliseer het nut van je alarminstallatie

Als je besluit om te investeren in een alarmsysteem kan je best alle functies optimaal benutten. Heel wat professionele alarmsystemen hebben de mogelijkheid om rookdetectoren aan te sluiten en koolstofmonoxide op te sporen. Zo bescherm je niet alleen je inboedel maar kan je ook mensenlevens redden. Een ingebouwde centrale houdt je bovendien op de hoogte via sms zodat je met een gerust hart het huis kan verlaten. Gemiddeld 175 gezinnen krijgen per dag te maken met inbraken in woningen en bedrijven. Steeds meer mensen kiezen voor structurele maatregelen zoals alarmsystemen, camerabewaking en extra vergrendelingen om dieven geen kans te geven. Op deze pagina kom je alles te weten over het beveiligen van woningen en bedrijven.