Ga naar de inhoud

Pure C Restaurant - Sergio Herman

Binnenkijken

Pure C van Sergio Herman ligt verscholen in de duinen in Cadzand, Nederland. Deze unieke bar en restaurant is een totaalbeleving. Niet alleen het eten is een unieke ervaring, maar ook het interieur is opvallend. Het gebruik van strak meubilair en natuurmaterialen zorgen voor een moderne inrichting met een warm gevoel.

LEES BLOGBERICHT

10 unieke containerwoningen

Binnenkijken

Wie een containerwoning associeert met een koude en kille woning, moet hier eens een kijkje nemen. Hier krijg je 10 voorbeelden van originele containerwoningen met een moderne, gezellige toets. Bovendien zijn ze betaalbaar en zelfs verplaatsbaar. Doe inspiratie op in deze unieke fotospecial.

LEES BLOGBERICHT

Strakke woning met verrassend landelijk interieur

Binnenkijken

Deze woning bewijst dat een landelijk interieur niet noodzakelijk klassiek hoeft te zijn. In deze renovatie van Scott & Scott Architects, krijgt de landelijke look een strakke twist. Door het gebruik van natuurlijke materialen en strakke vormgeving, oogt dit interieur zeer modern. Kijk binnen in deze unieke renovatie dankzij deze fotospecial.

LEES BLOGBERICHT

 

Binnenkijken bij de meest inspirerende interieurs

In deze rubriek vind je heel wat spannende en boeiende interieurs. Binnenkijken in huizen of appartementen met een inspirerende aanblik, doen we in deze categorie. Van landelijke tot strakke, moderne of minimalistische woningen: hier vind je je gading. Het is de ideale bron van inspiratie voor het creëren van een eigen interieur. Laat je verleiden tijdens deze reis doorheen interieurland.
 

binnenkijken bij inspirerende interieurs © Shutterstock