gevel inrichting atelier in meubelontwerp

Het uitgangspunt van dit interieurproject was een rustgevende interieur creëren dat harmonieert met de omgeving en de open architectuur van deze woning uit De Pinte. Designbureau AM, dat vooral bekend staat voor hun meubeldesign, stond in voor het ontwerp. Voor de meubels en trappen werd gebruik gemaakt van een mix van essenhout. De wanden, vloeren en plafonds werden in wit en lichte blauwtinten geverfd. Het resultaat is een boeiend schouwspel waar minimalisme, ruimtegevoel en uniek meubeldesign centraal staan.

 

Inrichting benedenverdieping

designkeuken uit essenhout
Op het gelijkvloers heeft de keuken een eerder strakke, minimalistische en horizontale vormgeving. Keukengerei en servies staan tentoongesteld in de open structuur van de kasten.

 

minimalistische gang
kapstok essen kleerhanger

 

 

Inrichting bovenverdieping

houten afsluiting mezanine
trap uit essenhout


Op de bovenverdieping hebben de meubels een eerder verticale vorm, inspelend op het lijnenspel van de architectuur en met weldoordachte openingen om het daglicht vrij spel te geven.

 

bureaumeubel met rode stoel

De keuze van witte en lichtblauwe tinten als basis kleurenschema liet een grote diversiteit toe in de vormgeving van de meubels, zonder daarbij aan homogeniteit in te boeten in het minimalistisch interieur.

 

design schuine opbergkast
smalle gang

 

placeholder

Atelier in Meubelontwerp

regio Gent

MEER INFO OVER DIT BEDRIJF

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!