Dit vakantiehuis in Auckland, Nieuw-Zeeland kreeg een pak meer ruimte en licht dankzij de toevoeging van een moderne aanbouw. Deze renovatie is een project van BOX Living.

 

De excentrieke aanbouw is vervaardigd in staal en valt zo op tussen de rest van de huizen in de straat. De kubusvormige aanbouw herbergt de open keuken, de eetkamer, de living en de mezzanine.

 

moderne aanbouw in staal © Emma-Jane Hetherington


De moderne aanbouw geeft uit op de tuin. Door de grote en hoge glaspartijen krijgt de woning een pak meer lichtinval.  
 

aanbouw minimalisme © Emma-Jane Hetherington

 

De vele glaspartijen creëren ook een gevoel van direct contact met de tuin. Hierdoor wordt de tuin extra uitnodigend om tijd in te spenderen. De hoge plafonds maken indruk. Om het geheel niet te overweldigend te maken, kozen de eigenaars voor een eerder minimalistisch interieur afgewisseld met pittige accessoires.  
 

aanbouw interieur © Emma-Jane Hetherington


In het interieur wisselen minimalistische elementen af met karaktervolle accessoires en meubels in verschillende texturen.
 

moderne aanbouw interieur mezzanine © Emma-Jane Hetherington

 

Een gepolijste betonnen vloer, stoffen zetels en een houten keuken worden gecombineerd met pittige accessoires zoals een goudkleurige lamp, karaktervolle bijzettafels en dito stoelen.
 

aanbouw staal lichtrijke keuken © Emma-Jane Hetherington

 

Het is extra aangenaam vertoeven in de keuken door een grote inval van natuurlijk licht. Bij mooi weer kan er gegeten worden op de houten tafel op het terras.
 

Keuken in aanbouw © Emma-Jane Hetherington


De trap die vertrekt vanuit de keuken vormt de verbinding tussen de aanbouw en het oorspronkelijke deel van de woning. Hiermee begeef je je richting woonkamer en badkamer.
 

aanbouw trap © Emma-Jane Hetherington

 

aanbouw oorspronkelijk deel woning © Emma-Jane Hetherington

 

Op de mezzanine bevindt zich een woonhoek. Door de open indeling van het huis staat deze plek in rechtstreeks contact met de benedenverdieping, maar toch heerst er een gevoel van privacy.
 

uitzicht woonkamer aanbouw © Emma-Jane Hetherington

 

aanbouw mezzanine uitzicht © Emma-Jane Hetherington

 

Als je het vooraanzicht van de woning bekijkt, zou je nooit vermoeden dat er zich aan de achterkant een moderne, ruime en lichtrijke aanbouw verschuilt. Hiermee wordt duidelijk welke troeven een moderne aanbouw kan toevoegen aan een bestaande woning.
 

aanbouw oorspronkelijke deel © Emma-Jane Hetherington

 

Offerte aanvragen: Aanbouw plaatsen

Overweegt u om een aanbouw te plaatsen? Vraag nu vrijblijvend prijzen en voorstellen aan bij onze erkende aannemers via onderstaand formulier:

 

 

 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!