Moderne aanbouw met strakke originele twist

Moderne aanbouw met strakke originele twist

Deze aanbouw uit Roemenië zal je niet snel vergeten. Deze uitbreiding is origineel en staat in schril contrast met de rest van de woning.

 

moderne aanbouw met twist
© Radu Malașincu


De architecten van LAMA kregen de opdracht om een unieke aanbouw te maken die vooral diende als leefruimte.

 

aanbouw met twist
© Radu Malașincu


Ze creëerden een bijgebouw in beton, in de vorm van origami. De hoofdcomponenten zijn hout en beton.
 

moderne aanbouw met zwembad
© Radu Malașincu


Datzelfde hout loopt helemaal door tot aan de andere kant van het huis. Het terrasdek van het zwembad staat hierdoor ook in verbinding met de aanbouw. Op die manier wordt er eenheid gecreëerd. 

 

woonkamer in moderne aanbouw
© Radu Malașincu


Binnen dient de aanbouw vooral als woonkamer en ontspanningsruimte. Er is heel wat lichtinval en het voelt ook heel ruimtelijk aan.
 

overkapping van moderne aanbouw
© Radu Malașincu


De bedoeling was vooral om een ruimte te maken die heel licht aanvoelt. Daar zijn ze alvast in geslaagd.
 

keuken in aanbouw met modern licht
© Radu Malașincu 

keuken aanbouw met veel licht
© Radu Malașincu


Binnen in het huis maken natuurmaterialen zoals de marmeren vloer, de tegels van de tegelkachel of de houten wanden, er een gezellige plek van.
 

slaapkamer
© Radu Malașincu 

moderne leefruimte
© Radu Malașincu 

gezellige leefruimte in aanbouw
© Radu Malașincu


 

Lees ook
Loft in oude schuur met originele houten balken Loft in oude schuur met originele houten balken Vernieuwend appartement met groene accenten Vernieuwend appartement met groene accenten Klein Parijs appartement met ruimtelijk gevoel Klein Parijs appartement met ruimtelijk gevoel Renovatie bungalow met tijdloze look Renovatie bungalow met tijdloze look Luxe slaapkamer met badkamer en dressing in betonlook Luxe slaapkamer met badkamer en dressing in betonlook Villa met houten gevel Villa met houten gevel Herbestemming: Kerk wordt trendy loft Herbestemming: Kerk wordt trendy loft Aluminium bijgebouw in het groen Aluminium bijgebouw in het groen Totaalrenovatie oude villa – Oud-Heverlee Totaalrenovatie oude villa – Oud-Heverlee Landelijke woning boordevol herinneringen Landelijke woning boordevol herinneringen Design appartement in Knokke Design appartement in Knokke Binnenkijken: Google kantoor in Tokyo Binnenkijken: Google kantoor in Tokyo