Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Aanbouw

Wil je jouw woning uitbreiden en doen baden in licht, dan is een aanbouw een prima keuze! Tegelijkertijd geven we allerlei foto’s en voorbeelden ter inspiratie.

tips aanbouw plaatsen

Aanbouw aan huis: Tips & inspiratie

Een aanbouw zorgt instant voor extra ruimte en licht in huis. Er zijn tal van materialen die je kan gebruiken voor een moderne of landelijke aanbouw. De populairste vormen met hun voor- en nadelen vind je hier. 

Lees artikel
aanbouw kosten

Aanbouw kosten

Wil je de bewoonbare oppervlakte van je huis aanzienlijk vergroten? Dan is een aanbouw de oplossing. Hoeveel kost een aanbouw precies? En welke factoren bepalen de totale kostprijs? Je ontdekt het in dit artikel.
Lees artikel
erker aanbouwen

Erker aanbouw

Behoefte aan wat meer ruimte in je woning of een manier om je gevel op te knappen? Dan is een erker aanbouw de ideale keuze. Lees hier meer over de voor- en nadelen, kosten, plaatsing en aandachtspunten.
Lees artikel
prefab aanbouw met verdieping

Prefab aanbouw

Denk je eraan om je huis uit te breiden, maar weet je nog niet hoe? Dan is een prefab aanbouw misschien wel de perfecte oplossing voor jou! In dit artikel lees je hier alles over!
Lees artikel
aanbouw houtskelet

Aanbouw houtskelet

Een houtskelet aanbouw is steeds populairder. De voordelen ten opzichte van een gemetselde constructie zijn dan ook groot. Ontdek hier alles over de prijzen, de opbouw, ...
Lees artikel
Witte veranda met inox keuken - aanbouw of veranda

Gespecialiseerde aannemer zoeken in jouw regio?

Wil je zeker zijn van een correcte plaatsing van je aanbouw en een mooi resultaat, volledig aangepast aan jouw wensen? Dan ga je best in zee met een gespecialiseerde vakman. Deze kan je bovendien informeren over alle mogelijkheden en helpen bij het maken van de juiste keuze. Via onze offerteservice ontvang je vrijblijvend offertes op maat van verschillende plaatsers actief in jouw regio. Realisaties, prijzen en uitvoeringstermijnen vergelijken was nog nooit zo makkelijk.

Offertes ontvangen