Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Inbraakbeveiliging

Met inbraakbeveiliging bescherm je de woning tegen ongewenste indringers en kan je ook zorgen voor een afschrik-effect. Als je besluit om te investeren in een alarmsysteem kan je best alle functies optimaal benutten. Heel wat professionele alarmsystemen hebben de mogelijkheid om rookdetectoren aan te sluiten en koolstofmonoxide op te sporen. Een ingebouwde centrale houdt je bovendien op de hoogte via sms zodat je met een gerust hart het huis kan verlaten. Gemiddeld 175 gezinnen krijgen per dag te maken met inbraken in woningen en bedrijven. Meer informatie over de soorten alarmsystemen, camerabewaking, premies en subsidies vind je hier.

Alarmsysteem bedrijf

Alarmsysteem bedrijf

Om je als ondernemer te beschermen tegen inbraak, is een alarmsysteem in jouw bedrijf geen overbodige luxe. Alles over de mogelijkheden, prijzen en waarop je moet letten, lees je hier.

Lees artikel
veiligheidsglas plaatsen

Veiligheidsglas

Met veiligheidsglas kan je ramen en deuren beschermen tegen ramkraken en brutale inbraken in de woning. Veiligheidsglas is verkrijgbaar in drie uitvoeringen waarvan twee types specifiek gebruikt worden als inbraakbeveiliging.

Lees artikel
Camerabewaking

Camerabewaking

Dankzij camerabewaking kan je verdachte handelingen opsporen en achterhalen wie achter een diefstal of vandalisme zit. Camerabewaking ook een prima afschrikmiddel om potentiële dieven preventief tegen te houden.

Lees artikel
Inbraakwerende rolluiken

Inbraakwerende rolluiken

Inbraakwerende rolluiken zijn speciaal bedoeld om inbraak en schade door vandalisme te voorkomen. Ze hebben daarnaast een zonwerende functie en een isolerende werking. Er zijn verschillende typen inbraakwerende rolluiken voor zowel particulieren als bedrijven.

Lees artikel
prijs inbraakalarm

Korting voor inbraakbeveiliging

Overweeg je te investeren in inbraakbeveiliging? Dan is de kans groot dat je korting krijgt op je inboedelverzekering. Waar je moet aan voldoen om een korting te krijgen lees je hier.

Lees artikel
inbraakalarm

Inbraakalarm

Met een inbraakalarm schrik je eenvoudig en doeltreffend inbrekers af. Maar uit welke opties kan je kiezen? Met welke aandachtspunten hou je het best rekening? En wat is de gemiddelde prijs van zo'n inbraakalarm? Je ontdekt het in dit artikel!
Lees artikel
inbraakbeveiliging woonhuis

Inbraakbeveiliging: welke opties?

Je woning met een gerust gemoed achterlaten? Met inbraakbeveiliging op maat voorkom je efficiënt ongewenst bezoek als je niet thuis bent. Hier vind je een helder overzicht van de verschillende vormen van inbraakbeveiliging en de gemiddelde kosten!
Lees artikel
inbraak

Installateur zoeken in jouw regio?

Wil je zeker zijn van een correcte installatie en optimale werking van je beveiligingssysteem? Dan werk je best samen met een gespecialiseerde installateur. Ontvang vrijblijvend offertes op maat van jouw project en wensen via de offertepagina. Zo kan je makkelijk voorstellen, prijzen en uitvoeringstermijnen vergelijken.

Offertes ontvangen