Industriële vloeren of gietvloeren zijn steeds meer te vinden in een woonomgeving. De strakke en naadloze look oogt perfect in elk stijlvol interieur. Een ideale keuze die jaren meegaat. Gietvloeren op basis van epoxy, polyurethaan en acrylaat bewijzen sinds geruime tijd hun kwaliteit in industriële werkplaatsen,  grootkeukens,  bakkerijen,  slagers en winkels.  De laatste jaren ook in stijlvolle woon- en werkinterieurs. Het is echt de moeite waard om de mogelijkheden nader te bekijken.

 

design gietvloer ©Deweco Floor Solutions

Een polyurethaan gietvloer is een doordachte oplossing met een mooi en  strak design voor uw interieur. Het materiaal is speciaal ontwikkeld voor woningen en voldoet aan alle wensen en verwachtingen voor uw stijlvol interieur. Uw huis krijgt een nieuwe uitstraling en de naadloze afwerking zorgt voor een heel nieuwe look. Het eenvoudig onderhoud is ook mooi meegenomen.  Een ideale keuze om te spelen, leren, relaxen en genieten in uw woning. Een gegarandeerde kwaliteit van uw gietvloer noodzaakt een vernieuwende en professionele aanpak. Deweco Floor Solutions biedt met zijn Dewefloor PU/D het neusje van de zalm.

 

De kenmerken van onze kwaliteitsvloeren nader bekeken.

 

Aanpasbaar
De gietvloer heeft een dikte van 2 à 3 mm en is  aanpasbaar in dikte en in elasticiteit, stroefheid en glansgraad. Een verschillende hardheid  is mogelijk afhankelijk van de belasting van de vloer.

 

Eenvoudig te plaatsen
De plaatsing kan eenvoudig over bestaande vloeren met een toplaag naar keuze. Mits een opstartprotocol is de vloer ook geschikt om over vloerverwarming geplaatst te worden.

 

Lichtecht en kleurvast
De kleur en de uitstraling van uw vloer blijft door de jaren heen behouden. Lichtecht en kleurvast. Alle mogelijke RAL-kleuren zijn mogelijk, egaal of gewolkt.  Door mengeling van verschillende kleuren of door toevoeging van kleurflakes kan de gietvloer ook een eigen design krijgen.
 
Esthetisch
Een praktische, naadloze vloer met een bijzonder karakter en uitstraling.

 

Robuust
Het product is stoot- en slagvast, vloeistofdicht en gaat jaren mee. De droogtijd bedraagt 7 dagen.

gietvloer dewefloor© Deweco Floor Solutions

 

Deweco Floor Solutions en zijn medewerkers leveren en plaatsen hoogwaardige industriële vloeren op basis van acrylaat (PMMA), epoxy en polyurethaan (design en industrieel). Ook voor uw woning of bedrijf hebben wij een oplossing op maat. Onze expertise delen we graag met u. Wij komen bij u ter plaatse en u krijgt deskundig advies voor een passende vloer. Alleen betaalbare perfectie is goed genoeg.

 

Ons bedrijf heeft ook uitgebreide ervaring en expertise met projecten op  grote schaal. De aanleg van vloeren voor ziekenhuizen, openbare gebouwen, parkeergarages, supermarkten of fitnesscentra wordt uitgevoerd tot in de kleinste details. Wij hebben ook bijzondere expertise in de voedingssector. We denken hierbij aan bakkerijen, slagerijen, vishandel, slachthuizen en grootkeukens waar de hygiëne centraal staat. Een Dewefloor AC met hygiënische afgeronde plinten volgens de normen gesteld door haccp en het voedselagentschap is hiervoor de beste keuze. Deweco heeft tenslotte de Dewefloor PU/HT, ideaal voor aggressievere omstandigheden bij de slager, grootkeuken of de rotatie-ovens bij bakkers. Deze vloeren kunnen op 1 dag geplaatst worden en zijn al na 2 uur chemisch en mechanisch belastbaar en kunnen op quasi elke droge en vaste ondergrond geplaatst worden.

Offertes kan je aanvragen onderaan dit artikel.

 

Gietvloer woonkamer© Deweco Floor Solutions

 

Offertes voor een gietvloer ontvangen?

Benieuwd naar de prijs en mogelijkheden van een gietvloer voor jouw project? Via onderstaand formulier kan je vrijblijvend offertes op maat aanvragen bij erkende gietvloer experten die actief zijn in jouw regio. Je ontvangt maximaal 3 verschillende voorstellen.

 

 

 

 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!